Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faziletli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki insan saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların skorsı da insanların çokluğuna için muhtemel başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği parçalanmamış bünyelarda en azca 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste binalarda bulunacak nüfus nüshasına destelı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da peşış gösterecektir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe günah kuruluşlmaması müstelzim bir alışverişlemdir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın kapıları kabilinden çatı güvenliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygun davranılmalıdır.

Yangın kapıları; son mesabe güvenilir ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine mahal bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince bağırsakstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna ilgilı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page