Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları gayrı yangın bapsı türleri arasındadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mutabık bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

kaynağı bileğfiiltir]

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çıdem üründe suç gestaltlmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

İçeriden dışarı yakın itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının boş olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından yanılgı mesajları kızılıp almadığı üzere görüşmeçilerin internet sitesini nasıl kullandığı ile ilişkin haber toplar.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya hakikat açılmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan müstacel kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül Yangın Merdiveni Kapısı olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, kazançlı malzemelerden yapılması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en defosuz bapların binanın bünyesına şayeste çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar olduğu gerçeği bileğdavranışmemiştir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

 Işlevsel evetğu derece dekoratif düşüncemlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, müstacel çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine uygun olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page